eVOKES Database

Valtakunnallinen ohjausalan osaamiskeskus
Kirjaudu sisään

eVOKES-TIETOKANTA

eVOKES-verkkopalvelun etusivulle

TERVETULOA KÄYTTÄMÄÄN eVOKES-TIETOKANTAA

eVOKES-tietokanta on osa Valtakunnallisen ohjausalan osaamiskeskuksen eVOKES-verkkopalvelua. eVOKES-tietokannasta voit hakea ajantasaista tietoa ohjauksen ja urasuunnittelun tutkimuksesta, projekteista, lupaavista käytännöistä, strategisista linjauksista sekä tapahtumista. Tietokantaan ollaan myös kokoamassa asiantuntijarekisteriä. Voit hakea tietoa asiasana-, teksti- ja hakemistohakujen avulla. Hakuihin pääset yllä olevista välilehdistä.

Oletko uraohjauksen, opinto- tai oppilaanohjauksen, ammatinvalinnanohjauksen tai työelämäohjauksen ammattilainen, asiantuntija, kehittäjä tai tutkija? Tai oletko ehkä mukana elinikäiseen ohjaukseen liittyvässä projektissa tai hankkeessa? Tule mukaan kartuttamaan eVOKES-tietokannan kasvavaa tietovarastoa tuomalla tietokantaan tiedot projektistasi, tutkimuksestasi tai ohjaukseen liittyvästä lupaavasta käytännöstä, tapahtumasta tai koulutuksesta. Voit myös tarjota ohjauksen asiantuntijapalvelujasi tietokannan kautta. Yhdessä saamme tietokannasta mahdollisimman kattavan ja toimivan.

Pystyäksesi tuomaan tietoja tietokantaan sinun tulee ensin rekisteröityä tiedontuottajaksi. Ole hyvä ja rekisteröidy sivun oikeassa ylälaidassa olevan "kirjaudu sisään" -painikkeen kautta. Huom. Lähettämällä rekisteröitymispyynnön sitoudut noudattamaan eVOKES-tietokannan käyttöehtoja tiedontuottajana. Ennen rekisteröitymislomakkeen täyttämistä ja lähettämistä lue alla olevat rekisteriselosteet ja käyttöehdot.

Kayttoehdot.pdf
Tietorekisteriseloste.pdf
Tiedontuottajarekisteriseloste.pdf

Tarkempia ohjeita rekisteröitymisestä ja tietojen viemisestä tietokantaan löydät alla olevista tiedostoista.

Rekisteroitymisohje.pdf
Hyva tietaa kun olet rekisteroitynyt.pdf
Tietojensyottoohje.pdf
Hyva tietaa lomakkeista.pdf

eVOKES-tietokanta on Valtakunnallisen ohjausalan osaamiskeskuksen (VOKES) kehittämä ja ylläpitämä elinikäisen ohjauksen tietokanta. Elinikäisellä ohjauksella tarkoitetaan erilaisia toimia, joiden avulla kaikenikäiset kansalaiset voivat määritellä valmiutensa, taitonsa ja kiinnostuksensa missä tahansa elämänvaiheessa, tehdä koulutukseen ja ammattiin liittyviä päätöksiä sekä hallita yksilöllistä kehityskaartaan oppimisessa, työssä ja muussa sellaisessa toiminnassa, jossa valmiuksia ja taitoja opitaan ja/tai käytetään.

VOKES ylläpitää myös eurooppalaisen elinikäisen ohjauspolitiikan verkoston ELGPN-tietokantaa. ELGPN-tietokannasta on löydettävissä elinikäiseen ohjaukseen liittyviä aloitteita ja käytäntöjä verkoston jäsenmaista, joita on tällä hetkellä 31. Suomi koordinoi ELGPN-verkostoa vuosina 2008-2014. ELGPN-tietokanta on englanninkielinen.

KYSY TAI ANNA PALAUTETTA TÄÄLTÄ
eVOKES-verkkopalvelun etusivulle
ELGPN-tietokantaan